Bokat resa

Har varken tid eller ork för tillfället till uppdatering av denna blogg men var bara tvungen att slänga in ett inlägg nu. Det är nämligen så att idag bokade jag och gabban en resa till polen i mitten av december! Varför vi ska till polen av alla ställen är för att vi ska göra vårat projektarbete där. Vi kommer att bo i Krakow och sedan kommer vi att besöka koncentrationslägret Auschwitz, som ligger några mil utanför. Har alltid velat fara dit så det kommer bli riktigt intressant! Dock väldigt hemskt..
Resten av tiden vi är där kommer vi bara leva liiivet, shoppa, prova på polens uteliv osvosv;) Kommer bli kung!

Lite bilder på vårat hotell som vi kommer att bo på. Snyggt eller vad!08.06Bild från när frida bjöd på mat iförrgår på korvgubben. Observera att jag sa att jag ville ha liiiiite pommes...

Igårkväll såg jag och lisa jägarna 2 på bio och den var verkligen huur bra som helst! Så den rekomenderar jag till alla som inte sett den.
Vaknade för ett tag sen med världens halsont så skippar nog dansen idag(vi har 2.5 timmar dans varje måndag och tisdag morgon) Så frågan är vad jag gör uppe nu, nästa lektion börjar inte förrän 11.40..

18.51

Har nu äntligen landat i sängen efter en lång jobbhelg, fredagkväll lördag och söndag. Annars i helgen har jag haft huset för mig själv och hunnit med att ha en myskväll med alle, frida och johanna.

Snart blir jag upphämtad av min favvis frida för att följa med till hennes jobb och hålla sällskap. Blir nog även så att jag äter middag där, orkar inte laga något så lat som jag är..

Bild från förra helgen. Finaste gabriella♥

23.19

Snabb update:

I lördags blev det jobb under dagen och sedan häng med en massa trevliga personer på kvällen. Söndagen spenderades hela dagen i alles stuga. Måndag skola och jobb på kvällen och idag skola och ikväll har jag varit med alle.


Tror helt ärligt att jag kommer att lägga ner den här bloggen snart eftersom jag ändå aldrig orkar skriva. Men vi ser väl, hörs när vi hörs!♥
Min nya älskling


NU ÄR JAG TILLBAKS

Ojojoj så längesen det var jag skrev här nu.. Har nog aldrig haft ett sånt här långt uppehåll tror jag. Men nu är jag back on track! Kanske...

Under tiden jag inte skrivit har jag hunnit med att umgås med fina personer, jobbat ihjäl mig, gått skola, shoppat och bara mått braa! Ikväll är det toxic och självklart har jag inte åldern inne än. Drygt 2 månader kvar och sen är det äntligen min tur att fylla, känns som en evighet.. Så ja, ikväll har alla jättetreligt så jag ska väl ligga hemma och dö eller något sådant. Skoja, ska mysa med lisa och johanna vilket säkert blir vääldigt mysigt som vanligt. Vi får göra det bästa av situationen helt enkelt!

Slänger in en kung låt i brist på annat!


RSS 2.0