Hejdå innebandyn...

Ikväll har jag bestämt mig. Jag ska sluta innebandy... Känns både bra och dåligt faktiskt. Innebandy har verkligen alltid varit bland det roligaste jag vet även om jag haft mina svackor ibland när det gått dåligt och tvivlat på om jag ska fortsätta eller inte. Trots allt har jag valt att fortsätta i alla lägen eftersom jag vet hur mycket jag skulle ångra mig om jag slutade.

För några månader sen fick jag beskedet att jag hade tagit mig vidare till länslaget och var verkligen överlycklig. Direkt därefter blev jag långvarit sjuk vilket gjorde att jag inte kunde träna på ungefär 2 månader. Tillslut kom dagen då vi skulle träffas i umeå på ett breddläger med länslaget och då var jag fortfarande sjuk så jag kunde inte fara... Kändes ju verkligen skit med tanke på hur mycket jag verkligen hade längtat men det var bara att bita ihop ändå.

Nån vecka senare testade jag träna men kände direkt att jag inte klarade av det för jag fick svårt att andas och hängde inte alls med i samma tempo som de andra. Vilade kanske en vecka efter det och sedan har jag tränat några träningar. Känner mig fortfarande sämre än alla andra vilket ju egentligen är förståeligt för att jag tappat allt, främst konditionen och tekniken. Nu känner jag att jag aldrig kommer orka ta igen allt jag missat, har för lite motivation kvar. Sen känner jag att tiden räcker inte riktigt räcker till längre... Vi har mycket med skolan men jag känner också att det finns så mycket annat jag vill prioritera istället! Spelar ju ändå i division 2 vilket tar väldigt mycket tid då det är massa träningar på veckorna och match/matcher varenda helg, oftast borta i umeå eller övik.

Så ja, nu har jag bestämt mig för att sluta iaf! Tror säkert att jag kommer ångra mig senare men det är sånt man får ta då. Just nu känns det här rätt iaf!

Kommer att sakna laget riktigt mycket också men jag kommer och hejar på er ibland!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0