Skoter

Och så var helgen över, igen... men min helg har iaf varit kanon!
Igår blev det först skoter, i typ gummboda tror jag det heter, ungefär hela dagen med sofia, tanden, johan och jeppe. Sjuukt kul! Skoter är fan bland det roligaste som finns seriöst:D Sen for vi till jeppes stuga och lagade mat, grillade och satt där och softade med prat och kortspel. När det hade hunnit bli lite mörkare for vi till flarken för att besöka ett spökhus där. Huset var helt sjukt äckligt! Hörde massa konstiga ljud och jag har nog helt seriöst aldrig varit räddare än jag var då. Jag vet att jag sa så förra gången vi varit i ett spökhus också men det var typ ingenting jämfört med det här! En annan konstig grej var att en snöklump hade kommit in alldeles själv in i huset:S Fy ändå...

Senare på kvällen for vi till tanden där jag och sofia ägde ut alla i poker, samt lite andra trevligheter!
Efter det skjutsade killarna jag och sofia enda hem till mig. Tacktack! Jag och sofia somnade kring 5 ungefär vilket gjorde så att vi vaknade halv 2 idag. Ändå var jag riktigt trött.. men nu har jag börjat bli lite piggare!
Vid halv 4 följde jag henne till bussen i snökaoset. Det visade sig att bussen gick förbi ett annat ställe än där vi stod så då blev det att springa i djupsnön. Ojobbigt.. Men hon hann iaf med bussen, tur det!


Fina♥

Nu ska jag hoppa in i duschen! Hörs sen♥Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha och andra trevligheter ;)

btw, vi blir alltid lika fina på kort hahahaha

2010-03-28 @ 22:44:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0