17.47

Äntligen helg!!!♥ Har inte skrivit så mke senaste dagarna som ni kanske märkt, men har inte orkat. Annars så har dagarna flytit på utan större problem. Kan väl berätta att jag hunnit göra bort muntliga nationella i engelska. Fy så skönt!
Tog en skön sovmorgon imorse och efter det hade vi endast en lektion sen slutade vi, 11.15 som varje fredag. Underbart. När vi slutat blev det stan med soffe.
När jag kom hem städade jag lite på rummet. Bar ut min soffa och bar in en fåtölj istället för att få lite mer plats. Har iaf just ätit nu och ikv blir det frida, jesper och johan=)

Annars taggar jag vääldigt mke till imorgon för då ska jag och några andra till vithatten!! Har hört alldeles för många historier om det där huset så jag fattar egentligen inte att jag vill dit. Det är som att jag vill, men egentligen inte vågar... men det kommer blir sjukt spännande iaf=D


Ja, ni ser ju vems banan det är. I brist på bilder helt enkelt! Måste ju också tacka henne för det otroooligt fina inlägget hon gjorde för någon dag sedan;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0