Say when
Så jävla typsiskt att ena bilen gick sönder igårkväll mitt ute i ingenstanns när vi var påväg till spökhuset. Motorn överhettade och det började ryka sjuukt mycket från bilen!
Kvällen började iaf med att vi(10 pers så orkar inte räkna upp alla) träffades på hemmakväll för att hyra film och köpa masssa gorre! Sedan bar det av till felle där vi började se en skräckfilm men eftersom att alla var så taggade på att fara till spökhuset så såg vi bara början innan vi for ut. Eftersom att bilen la av bortanför hjoggböle så tog vi oss inte längre utan var tvungen att sitta i en iskall bil hela kvällen. Vi körde sakta men säkert tillbaka, men var dock tvugna att stanna med jämna mellanrum för att låta motorn vila. Sista biten blev vi t.o.m bärgade eller vad det heter. När vi kom fram till peter fick jag och nina hämtning nästan direkt. Vi får helt enkelt fara till spökhuset en annan dag! Eller vad säger ni folket?

Annars kom jag typ alldeles just hem från zacke=) Ojobbigt att bussen stannar i centrum så man måste gå femhundra mil.. aja jag ska icket klaga!

Ska kolla in bloggar nu och fortsätta vara social på msn puss:*


Kommentarer
Postat av: johanna

haha jaa alltid är det nåt som krånglar....... ;)

2010-01-31 @ 12:15:02
URL: http://electricfeeel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0