Why won't this just all go away

Hej allihopa. Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen men jag ville bara visa att jag lever, det gör jag faktiskt. Fast dock just så pass.

Igår skippade jag första lektionen eftersom jag inte sovit så mycket på natten. När vi slutade vid 4 gick jag hem till anton. Vi snackade mest, lyssnade på musik och tog det bara allmänt lugnt. Till middag åt vi tacos samtidigt som vi kollade in hockeyn litegrann. Vid 8 tiden fick jag hämtning.

Skippade även första lektionen idag eftersom en till natt med lite sömn passerat. När jag kom till skolan fick jag veta att vi inte hade någon mer lektion. Skönt men samtidigt rätt ovärt att jag släpat mig dit i onödan. Gick iaf in till stan med nina fast vi skilldes åt direkt vi kommit fram eftersom vi skulle till olika ställen. Jag gick runt på stan en liten stund, träffade några goingar också. Efter en liten stund gick jag och mötte upp frida. Följde henne till sjukgymnasten och satt och väntade där på henne. När hon var klar gick vi och åt på subway♥ Därefter följde jag henne till deras gympa och satt och kollade på medan dom spelade badminton. Efter det gick vi till balder en liten stund och sedan tog jag bussen hem.
Ikväll blir det att att vara med hannah och linnea.

Sedan vill jag bara säga tack till alla som bryr sig. Jag är för dålig på att visa att jag verkligen uppskattar det. Så tack, det betyder enormt mycket.

Kommentarer
Postat av: Nina

Malin du är stark!! önskar att jag vore som du gumman <3...

2010-01-15 @ 16:29:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0