Snöööö

Förlorade matchen med 2-0... Vi spelade väl inte jättedåligt men hade helt klart kunnat vara bättre. Menmen vi kan väl inte vinna hela tiden, visst?;)
När jag kom hem blev det duschen och for sedan vidare till johanna och var med ma girls! Johanna, emma, ewe och nina=) Vi bakade kladdkaka, for ut ett tag, snacka osv. När jag cyklade hem täcktes hela mitt ansikte av snö. Inte mysigt.

Sitter just nu och har beslutsångest om jag ska följa med mina päron och syster till umeå imorgon eller om jag ska vara hemma. Finns både fördelar och nackdelar... För det första har jag inga pengar att shoppa för eftersom jag inte fått studiebidraget än och då kommer det bli booring. Men följer jag med skulle jag tydligen få jag peka ut vad jag önskar mig till när jag fyller år och till jul. Vore ganska så bra tycker jag... Men ifall jag stannar hemma kan jag sova ut(♥), fast har inga planer vad jag istället ska hitta på under dagen... Oj vilket i-landsproblem! haha;) Får se imorgon hur jag gör helt enkelt! puss=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0