Heeelg!

Oj nu har jag inte skrivit på några dagar.. det blir det förhoppningsvis skärpning på;)
Igår var jag iaf med johan. Vi for hit direkt efter skolan och sen for han hem vid 11 tiden=) Annars gjorde jag nog ingen nytta på skolan igår. Först satt vi vid datorn på engelskan > lpl som alltid är slappt > lunch > film med godis > kolla på forumspel. Skönt=D

Idag har vi sett ett jättebra luciatåg i aulan på skolan, haft litteraturvetenskap..., fikat på mentorstiden och jag och min grupp har redovisat ett arbete på lpl:en som tydligen blev lite roligare än vad vi förväntat oss;) Kan väl säga såhär, det hela slutade med att läraren(anitha med h) skrattade tills tårarna rann! Var även flera ur klassen som tyckte de va så kul så att de var tvugna att gå ut och några stycken som t.om satt och filmade när vi sjöng och "dansade" till en låt hahah;)
Efter skolan blev det stan med sofia, nina, johan, peter, anton och albin=) När jag kom hem möttes jag av mormor och morfar som kommit hit nu idag och det är inte ofta dom kommer eftersom dom bor rätt så långt borta. Dock stannar dom bara över helgen tror jag.
Ikväll väntas frida och troligtvis några andra också, blir kung!


Tänkte också bara passa på att säga att sofia är cp<3 på riktigt alltså!!


PUSS=)

Kommentarer
Postat av: spfoa

2009-12-12 @ 14:19:32
Postat av: Sofia

Bara lite:]

2009-12-12 @ 14:20:11
URL: http://sofiagrefves.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0